باور(عقیده) فرهنگ را میسازد و فرهنگ تمدن و باور نیک(درست و سازنده) فرهنگ پویا را به بار میآورد. «سنت» یعنی بردن باور به زبان ساده و همه فهم بین مردم. و از بررسی دقیق سنتها است که میتوان به باورها پیبرد.
آنچه روشن است از آغاز بنیاد ایران بهوسیله کوروش بزرگ که گسترهی آن از شرق تا مرز چین، از غرب تا مصر و از شمال تا روسیه و از جنوب تا حبشه بود تاکنون، کشور ما مورد چشمداشت بیگانگان بوده است و از دیرباز بسیاری از دشمنان ددمنش به این سرزمین یورش آوردهاند و به حق و حقوق این ملت دستدرازی کردند، و با سنگدلی چه کارها که بر سر این مردمان نیاوردهاند.
ادامه نوشته…
بازدید نوشته: 5,499 بار

خوشبختانه از دیرباز، زرتشتیان از بنیانگذاران کارهای نیک در اجتماع بودهاند و با انجام کارهای نیک(:خیر) نام نیک جاودانی از خود بهجای گذاردهاند و این رسالت نیکو نسل به نسل، به بازماندگان رسیده است، بهگونهای که با کمال افتخار میتوانیم بگوییم که شاید به نسبت جمعیتمان، بیشترین افراد نیکوکار را در میان خود داشته و داریم.
از دیدگاه اصولی و دینی، هر کس در هر سنی و با هر سطح درآمد و با هر وضعیت فیزیکی میتواند به گونهای کارنیک انجام داده ، خدمات خود را به جامعه ارایه نماید و در دل مردم جای گرفته و نامنیک از خود بهجای گذارد، به شرط اینکه:
ادامه نوشته…
بازدید نوشته: 7,783 بار

شاید شما توجه کردهاید که در نگارههای ترسیم شده از اشوزرتشت، این پیامبر بزرگ ایرانی عصایی ۹ (نه) بند در دست دارد. همچنین بر پایه سنت زرتشتیان هر فرزند بهدین هنگامیکه به سن تکلیف می رسد طی مراسمی ویژه که مراسم “سدره پوشی” نامیده می شود در برابر “موبد زوت” و همه فامیل و آشنایان با آزادی کامل به اصول و فروع دین اشوزرتشت پیمان وفاداری می بندد، پوشش ساده و سفید رنگ سدره نیز از ۹ (نه) تکه تشکیل شده است. این ۹ بند یا نه تکه، بیانگر ۹ اصل دین زرتشتی است که چکیده پیام های او را به ما می رساند که من سعی می کنم اکنون برای شما به طور بسیار فشرده بیان کنم، آنگاه خواهید دید که چرا و چگونه، این پیام ها که پایه دین زرتشت شناخته شده است، هرگز قدیمی نمیشود و نه تنها برای انسانهای امروزی تازه و بکر و عملی و قابل پیاده کردن است، بلکه تا انسان وجود دارد، اگر هر کس، در هر زمانی این اصول را پایه باورهای خود قرار دهد و به آنها پایبند باشد، هم می تواند فرد شایسته ای باشد و هم می تواند جامعه خود را به سوی کمال و رسایی راهنما باشد:
ادامه نوشته…
بازدید نوشته: 16,998 بار
واپسین دیدگاه ها